Bitlog WMS

En modern lösning för smart lagerhantering

Bitlog WMS är en certifierad integrationslösning till Visma net. Bitlog förstärker standardsystemet med bland annat automatik, fler funktioner och mobila klienter.

Kontakta oss

bitlog-express-mockup.png

Lagerhanteringssystem - WMS (Warehouse Management System) 

Spara tid

Med Bitlog WMS kan du minska ditt manuella arbete upp till 50 % när det kommer till leveransplanering, lageraktiviteter och kredithantering. Funktionaliteten täcker alla aspekter rörande inkommande lagerprocesser till utgående processer och orderbekräftelse. 

Enkel övervakning av lagret

BitLog WMS erbjuder även rapporterings- och hanteringsverktyg som hjälper till att övervaka lagerverksamheten. 

Hög prestanda

Med Bitlogs moderna tekniska plattform får du en extrem prestanda som med lätthet kan hantera hundratusentals ordrar varje dag.

En fördel med Bitlog WMS är att systemet automatiskt fram de ordrar som skall plockas och visar dem direkt i din iPad. Du kan med lätthet plocka flera ordrar samtidigt och kostnaden för din lagerhantering kan minska drastiskt.

Jacob Kjessler

Jacob Kjessler, verksamhetskonsult på Zedcom

Enkelt för användaren

Alla lageraktiviteter utförs digitalt med en mobil iPad- eller iPodklient (app)Automatiskt tas det fram de order som skall plockas och visas direkt i den mobila klienten. Med röststyrd plockning kan effektiviteten i framförallt plockning öka ytterligare. En stark fördel med voice pick är att man har händerna fria och kan fokusera på att plocka rätt produkt och rätt antal. 

Modernt

Bitlog WMS är enkelt för användaren. Det är ett modernt och smart system som är byggt i senaste tekniken. Extrem prestanda och hög användarupplevelse.

Flexibelt

Skräddarsydd standardfunktionalitet för att lösa utmaningarna med lagerhantering inom e-handel, retail och offentligverksamhet. Med exempel som leveransplanering, batchplock och crossdock kan ni öka er effektivitet och produktivitet. Det går lätt att integrera och automatisera med exempelvis olika TA-system, lagerhissar och voice pick.

Effektivt

I Bitlog WMS har du ett bra verktyg för uppföljning av alla arbetsmoment på lagret och med användarvänliga flöden öka effektiviteten och kundnöjdheten. Med våra specialanpassade funktioner kan ni spara avsevärd tid. Det finns många exempel på kunder som har effektiviserat upp till 50 % genom att ha automatiska funktioner där man annars jobbar manuellt.