Allt fler väljer Visma Project Management

Posted by Zedcom | 2020-08-24 12:48

Zedcom går mot en intensiv höst med flera nya kunder som passar på att effektivisera arbetet med Visma Project Management. Mjukvaran som är helt molnbaserad, är utvecklat för företag som fakturerar sin tid.

Kunder är idag främst små och medelstora företag inom reklam och marknadsföring, konsult- och projektverksamhet samt teknisk konsultverksamhet – som vill ha en kraftfull lösning som grund, med möjlighet till projekthantering, tidrapportering, analys, CRM och resursallokering i det dagliga flödet.

 I dessa omvälvande tider när allt fler arbetar hemifrån under längre perioder, har behovet av ett flexibelt system som alltid går att nå ökat väsentligt.

Listan på vad Visma Project Management kan göra är lång. Möjligheten att koppla samman försäljning, schemaläggning, resurshantering, timmar, kostnader och finansiell information får du snabbt överblick över deadlines, resurser och finansiell status. Vinstmarginaler kan ses på från företgsnivå till avdelning, projekt och kundnivå. Dessutom sparas otaliga timmar in på att systemet tillhandahålla automatiserad fakturering. Underlaget hämtas från projekt med alla kostnadsposter och kan med en knapptryckning skickas iväg.

Vi passade på att ställa några frågor till Daniel Fredholm, verksamhetskonsult om vad han ser för vinster med Visma Project management. 

Läs mer om Visma Project Management här

Eller Kontakta Oss för en kostnadsfri demo

Tags: Molnbaserat, Projekthantering, Digitalisering, visma pm

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.