Bitlog WMS 5.0 - release event

Posted by Zedcom | 2018-09-01 21:11

Hur hanterar du ditt lager?

Lagerhantering är många gånger omnämnt som en av de mest utmanande aspekterna för ett företag. Med tanke på lagerhanteringens höga kostnader och den arbetsinsats som krävs för att få det helt rätt, är det många företag som gör precis vad de behöver för att gå runt och inte mer. Även om detta tycks vara det mest effektiva för stunden, kan det vara förödande i framtiden.

Lagerhantering påverkar ditt företag på ett antal olika nivåer. Ett överdrivet stort lager binder inte bara upp kapital och tar upp värdefullt utrymme, varorna riskerar också att skadas och förslitas under tiden som de lagerförvaras. Ett för litet lager riskerar att sänka servicenivån vilket i slutändan kan innebära att du förlorar kunder. Ett oorganiserat lager ökar driftkostnaderna. En dålig lagerhantering gör dig mindre konkurrenskraftig och äventyrar din marknadsplats.

Det är inte värt att slarva med lagerhanteringen. Ett viktigt verktyg för att uppnå en optimal lagerhantering är ett bra lagerhanteringssystem.

Visma.nets certifierade 

Bitlog

integrationslösning Bitlog WMS

Bitlog grundades år 2006 och är idag det självklara valet om du vill ha ett modernt, flexibelt och användarvänligt lagersystem. Systemet är fullt integrerat med Visma.net och förstärker det befintliga systemet med bland annat automatik, fler funktioner och mobila klienter. Systemet gör helt enkelt mer än bara de vanliga WMS-aktiviteterna.

Systemet automatiserar processer som leveransplanering, reservationer och kredithantering. Det är skalbart och erbjuder allt ifrån ett fåtal användare på lagret upp till ett hundratal. Med Bitlog kan du öka effektiviteten med upp till 50 % samt minska distributionskostnaden, vilket i slutändan kan leda till nöjdare kunder. Men det stannar inte här, den 25 september lanseras Bitlog WMS 5.0.

Är du redo för framtidens WMS-system?

Den 25 september 2018 lanseras Bitlog WMS 5.0 och företaget bjuder in till en eftermiddag fylld med inspiration, mingel och nätverkande. Lanseringen riktar sig till både nuvarande kunder och till icke-kunder som är intresserade av systemet. Missa inte att få ta del av det senaste på marknaden!

Datum: 25 september kl. 16.00-20.00
Adress: Näckströmsgatan 8, Stockholm

Eventet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Anmäl er redan idag! Till anmälan

>> Mer information om Bitlog WMS

Bitlog WMS 5.0 release event

Tags: Bitlog, Bitlog WMS 5.0, Nyheter

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.