Checklista inför semestern till dig som företagare

Posted by Zedcom | 2019-06-26 07:00

Sommaren står för dörren och innan semestern är det mycket att hinna med som företagare. Kolla in vår checklista innan du stänger ner datorn så kan du njuta mer av ledigheten!

 

1. Visa för kollegorna att du har semester

Att hålla koll på när alla på kontoret har semester kan vara svårt. En smart grej med profiler är att det ger en överblick över vilka kollegor som är tillgängliga och inte. I appen byter du enkelt profil/status uppe i vänster hörn, där kan du exempelvis välja profilen Semester. Då får alla som ringer dig på ditt jobbnummer ett meddelande om att du gått på semester och när du kommer tillbaka.

 

2. Förmedla öppettiderna

Med ett nytt ljud i växeln berättar du snabbt för kunderna om era tillfälliga öppettider eller önskar en härlig sommar. Du kan enkelt spela in nytt ljud och schemalägga dina öppettider i Flow Admin. Gå in under Växeltjänster och klicka på ikonen med klockan.

 

3. Tydligt för kunderna med Flow Widget

Ett annat bra och tydligt sätt att visa sina öppettider är genom vår Flow Widget. Den installerar du enkelt på din hemsida och den är helt gratis. Läs mer om Flow Widget här.

 

4. Tala in en trevlig sommarhälsning

Se till så att era kunder får veta att ni är på semester när de ringer. Nya ljud spelar du enklast in genom appen. Gå till din kö och tryck på inställningar uppe i höger hörn. Sedan väljer du Välkomstmeddelande/Hantera ljud för att spela in ett nytt ljud.

 

5. Ring billigare även utanför EU

Via Telavox mobilapp kan du välja vilken ringmetod du ska använda. Om du är uppkopplad på Wi-Fi kan du med fördel använda “Ring genom VoIP”, samtalet går då via internet istället för mobilnätet vilket innebär att du inte debiteras för ett utlandssamtal utan för ett vanligt samtal inom Sverige. Särskilt bra om du reser utanför Europa.

 

Zedcom och Telavox önskar dig en riktigt härlig sommar!

Tags: Telefoni

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.