Dags att prata om elefanten i rummet

Posted by Zedcom | 2018-07-20 13:29

Elefanten i rummet är ett bildligt uttryck för något som är påtagligt för människor i en grupp, något som alla känner till men som man undviker att prata om. Med elefanten i rummet menar vi i detta sammanhang onödiga administrativa uppgifter. Onödiga uppgifter som kan digitaliseras och förenklas – men som av någon anledning finns kvar år efter år. Varför? En möjlig orsak till att man håller tyst om elefanten kan vara att den skulle kunna vara genant eller möjligtvis skulle förorsaka besvärliga diskussioner.

Vi tycker att det är dags att börja prata om den.

Visma.net ERP är ett modernt sätt att arbeta, ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som du enkelt kan skala upp eller ner efter behov. Systemet är med andra ord anpassat för att ditt bolag ska kunna växa sig större och starkare. Med automatiserade processer kan du minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik. Medarbetare kan enkelt leverera information i realtid och systemet medger hantering av komplexa och repetitiva bokföringsuppgifter. Glöm stora högar av leverantörsfakturor och långa ledtider, Visma.net samlar alla fakturor digitalt på ett och samma ställe oavsett hur fakturan kommit in och med en integration mot din bank är långa ledtider ett minne blott. Visma.net lämnar inget utrymme för elefanter i rummet.

Ta steget in i framtiden med ett komplett, integrerbart och webbaserat affärssystem! Läs mer om Visma.net och hur du kan effektivisera din verksamhet här.

Tags: Affärssystem, visma.net

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.