Komplett rapporterings- och budgeteringslösning för Visma

Posted by Zedcom | 2018-12-12 08:18

OneStop Reporting erbjuder nu en integrerad rapporterings- och budgeteringslösning för Visma.

OneStop Reportings rapporteringsportal kan användas av alla i ett företag som behöver visa och analysera företagsets affärsdata. Data som är tillgängliga via Visma kan visualiseras genom rapporter och budgetar i rapporteringsportalen.

Med OneStop Reporting kan du välja fritt bland våra standardrapporter och rapportpaket som görs med anslutning till moduler Visma. Du kan också skräddarsy egna rapporter för dina behov. 

 

Skalbarhet och flexibilitet


Standardrapporter

Rapporteringsportalen och budgetformuläret levereras med en uppsättning standardrapporter och standardrapportpaket som görs med anslutning till moduler i Visma.

 

Skräddarsy rapporter

Vår Excel-baserade Report Designer ger ett unikt, mångsidigt och robust rapporteringsverktyg som skräddarsy rapporter – endast fantasin sätter gränser.

 

Publicering

Du kan enkelt dela framtagna rapporter med andra användare. Dina delade och arkiverade rapporter lagras i en egen inkorg, för snabb åtkomst och jämförelse av data vid senare behov.

 

Visning av in- och utgående fakturor

Det är också möjligt att gå ned på detaljnivå för att se de underliggande transaktionsuppgifterna med visning av in- och utgående fakturor.

 

Kommentarer

Med kommentarfunktionen kan du lägga in kommentarer i rapporter så att mottagarna kan se kommentarer i färdiga rapporter.

 

Spellista

Du kan enkelt samla dina rapporter i en spellista, så att du har rapporterna tillgängliga för nästa presentation eller möte.  

 

Starta din 30-dagars provperiod idag

Prova själv och se hur OneStop Reporting ger dig ett kraftfullt rapporterings- och budgetverktyg, kostnadsfritt!

Starta min provperiod

 

Tags: OneStop Reporting, Business Intelligence

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.