Kristoffersson blir en del av Zedcom

Posted by Zedcom | 2014-12-22 17:37

Från och med den 1:a januari 2015 kommer Kristoffersson bli en del av Zedcom. Vi har under en längre tid samarbetat och tar nu detta till nästa steg när Kristoffersson flyttar in på Frösön. Vi på Kristoffersson är väldigt positiva till denna förändring som kommer innebära många fördelar, främst för alla kunder.

Det innebär att vi kan nu erbjuda en ännu mer tillgänglig support och framför allt en bredare kompetens på både Visma, CashIT och dess integrationsprodukter. Zedcom utför dessutom utveckling av egna produkter som går att integrera med Visma och har många års erfarenhet av IT-drift, telefoni, bredband och mycket annat, säger Kristofferssons vd Ulf Kristoffersson.

För Zedcom blir fördelarna bland annat en stark komplettering på affärssystemssidan.

–Det känns fantastiskt kul att vi utökat vårt tidigare sammarbete med att nu bli kollegor, för genemsamma kunder innebär detta ett tydligare erbjudande och en starkare support och då Kristofferssons är en ledande Visma partner i Jämtland blir vårt helhetserbjudande rörande IT-drift och affärssystem till nya kunder otroligt konkurrenskraftigt, säger Zedcom Tele & IT Lösningars vd Mattias Mattsson

Tags: Nyheter

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.