Prisregn över Zedcom – vinner Årets Tillväxtpartner

Posted by Sanna Hallert | 2020-11-23 11:32

Den 20 november belönades Zedcom med priset ”Årets tillväxtpartner” som delades ut under den årliga Visma Partner Summit.
- Det känns fantastiskt att få det här priset, inte minst under ett så speciellt år som detta. Teamet är fantastiskt och har jobbat hårt för att leverera, säger Daniel Fredholm, vice VD.

Zedcom har under 2020 haft en stark tillväxt med många lyckade implementeringsprojekt av affärssystem. Något som inte gick ouppmärksammat under Visma Partner Summit.

Zedcom prisades för Årets Project Management affär, Årets Visma.net affär, och Årets Tillväxtpartner. Dessutom fick Daniel Fredholm, Zedcom, pris som Årets Stängare med motiveringen:

”Med energi, djup produktkunskap och kundernas effektmål i fokus har denna säljare ökat försäljningen på ett oöverträffat sätt”

- Självklart känns det jättebra, det här är ett kvitto på det hårda arbete som vi gjort, säger Daniel Fredholm.

- Årets tillväxtpartner är lite extra prestigefullt under ett år som det här, Zedcom har gjort ett fantastiskt arbete och vi är så imponerade på Visma, sa Carola Lissel, VD på Visma Software som delade ut priset under summiten, som i år var helt digital.

Tags: Affärssystem, Medarbetare, Visma, Digitalisering, visma pm

Skriven av Sanna Hallert