Smarta funktioner med OneStop Reporting

Posted by Zedcom | 2020-07-16 14:10
Sedan en tid tillbaka är OneStop Reporting en del av Vismafamiljen och har hjälpt otaliga företag med sin BI-lösning.

Den stora fördelen med verktyget är att stora delar av rapporteringen går att ställa in så att det körs automatiskt.  Nedan listar vi 4 smarta funktioner du kanske inte visste om OneStop Reporting.

 

1. Du kan skapa spellistor med dina rapporter

Vill du komma till möten med alla dina rapporter lätt tillgängliga i en spellista? Skapa en spellista med dina vanligaste rapporter. I Live Reporting kör du dina rapporter med önskade parametrar och skickar rapporterna till arkivet. I Archive väljer du de rapporter du vill inkludera och klickar på Add to playlist.

Om du vill visa spellistan klickar du på Playlists på filterpanelen, väljer spellistan och klickar på Show playlist.

2. Du kan samla rapporterna i paket och skicka till kunder och kollegor

Har du behov att samla ihop dina rapporter i ett paket och skicka till en kund eller en kollega? I Live Reporting väljer du rapporter och klickar på  Add to package för att skapa ett rapportpaket. Detta paket kan du nu skicka till kunder eller kollegor

3. Du kan lägga in kommentarer i dina rapporter

Vill du säga något om enskilda resultat i rapporterna och lägga in i en viss rapport? När du kör en rapport i Live Reporting kan du klicka på Comment för att lägga till ett nytt ark med anteckningar. Du kan lägga till så många kommentarark du vill.

4. Du kan visa rapporterna ända ned på transaktionsnivå

Behöver du snabb åtkomst till detaljer i dina rapporter? Från valfri rapport i Live Reporting kan du steg för steg gå ned till underliggande data. Högerklicka på cellen för att ta fram alla in- och utgående fakturor.

Tags: Affärsstöd, OneStop Reporting

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.