Vi söker en Sales account manager!

Posted by Zedcom | 2021-03-17 12:38

Är du redo för att bli en nyckelspelare i ett snabbväxande bolag inom Saas? För vår fortsatta tillväxtresa söker vi en Sales account manager som vill vara med och öka framgången för Zedcom ytterligare. 

Zedcom arbetar med SaaS-lösningar som effektiviserar vardagen för bolag. Vi arbetar med molnbaserade lösningar för effektiv projekthantering, ekonomihantering, sälj och marknadsföring. 

För rätt person finns otrolig möjligheter att utveckla vår affär, samtidigt som du har några av de starkaste varumärkena i segmenten att arbeta med.

Zedcom dubblade omsättningen förra året och belönades bland annat som Årets Tillväxtpartner 2020 av Visma Software.  

 

Om rollen 

Som B2B-säljare på Zedcom ansvarar du för hela säljprocessen från prospekt och boka möten till att driva affären i mål. Vår främsta målgrupp är medelstora bolag och för att lyckas arbetar du tätt med dina kollegor, har tillgång till marknadens vassaste CRM, Hubspot, som även kommer ingå i din varumärkesstarka produktportfölj.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med marknad för att få fram så många SQL möjligt. 

 

Våra tjänster

Vi brinner för att göra bolag mer konkurrenskraftiga, effektiva och framför allt lönsamma. Därför har vi noga valt vilka tjänster vi rekommenderar och representerar. 

Zedcom är en certifierad partner till Visma där det molnbaserade affärssystemet Visma.net är flaggskeppet som du kommer att arbeta med. 

För att ytterligare framtidssäkra för våra kunder erbjuder vi också integrerade lösningar såsom Hubspot, projekthantering, Eazystock och Business intelligence.

 

Vad vi söker hos dig

För att trivas som säljare hos oss tror vi att det är viktigt att du:

  •   Brinner för att göra affärer och att ge service utöver det vanliga.
  •   Kan vara både kreativ och målinriktad i din kundbearbetning.
  •   Har en hög nivå av professionalism i ditt arbete.
  •   Är ansvarstagande och strukturerad.
  •   Har förmågan att argumentera för din sak, är representativ och älskar att träffa nya människor.
  •   Har några års erfarenhet av försäljning inom B2B och SaaS

 

Vi erbjuder dig: 

Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjdare kunder därför vill vi att du ska ha balans i ditt liv. Våra arbetstider är flexibla och familjevänliga. Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen har goda möjligheter till inflytande och att få jobba med spännande projekt.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag!

Sista ansökningsdag 14 april. Intervjuer sker löpande.

 

Vill du veta mer om rollen? Kontakta Daniel Fredholm: daniel.fredholm@zedcom.se
mob: +4670 444 61 95.

Tags: Lediga tjänster

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.