Vi söker nyexade civilekonomer med inriktning mot affärsutveckling!

Posted by Zedcom | 2019-04-12 14:08

Din nya tjänst

Zedcom expanderar och söker nu flera nyexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemkonsult. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I din roll som affärssystemkonsult arbetar du nära företagets kunder i olika implementationsprojekt. Du ansvarar för förstudie, kravställning, integration, anpassning och utbildning av system till kund.

Du erbjuds ett spännande arbete med kompetenta kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Du erbjuds och är garanterad en plats på Vismas Trainee-program.

Detta är en rekrytering.

Din bakgrund
Personen vi söker tror vi är nyexaminerad civilekonom. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult.

För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Din profil
För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta.

Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Din ansökan
Thalamus har återigen fått förtroendet att rekrytera en ny medarbetare till Zedcom. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Felix Hernvall på 076- 949 81 39. Sista ansökningsdag är 2019-05-04. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Ansök här

 

 

Din nya arbetsgivare
Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher. Vår nyfikenhet och vår specialisering inom processoptimering hjälper dagligen våra kunder att arbeta effektivare och bli mer lönsamma.

Vårt team har stor erfarenhet av att implementera och drifta lösningar som ex visma.net, Visma Administration, Visma Mamut, Microsoft Dynamics, Opera, Micros, Hotsoft, R360 m.fl. och vi är med i hela processen från upphandling till utbildning av användare. De flesta av våra kunder har även valt att låta oss ta hand om deras IT-drift i våra säkra datacenter.

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Stockholm

Ansök här

Tags: Affärssystem, Medarbetare

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.