Är du vår nya kollega?

Posted by Zedcom | 2021-02-10 13:09

Är du en person med stor affärsförståelse som vill driva projekt för att öka lönsamheten och effektiviteten hos svenska bolag? Har du erfarenhet av affärssystem i molnet och vill du arbeta med ett professionellt team som hjälper varandra att växa? Då är Zedcom rätt för dig.  

Zedcom fortsätter att expandera. Trots ett för många utmanande 2020 ser bokslutet för fjolåret riktigt ljus ut för Zedcom. Vi prisades bland annat som Årets Tillväxtpartner av Visma software, ökade omsättningen rejält och fick äran att ta över samtliga direktkunder av Visma.net Project Management från Visma. Nu gasar vi ytterligare och söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt.  

Vi söker en affärsutvecklande konsult som har erfarenhet av affärssystem och gärna logistiksystem. Du kommer att ha en rådgivande och senior roll inom organisationen och gentemot klienter inom ditt specialistområde. 

På Zedcom kommer du bland annat:  

  • Självständigt leda större implementationsprojekt av nytt affärssystem och löpande förbättringsarbete för våra kunder. 
  • Ansvara för parametersättning och migrering av data 
  • Driva och delta i förstudiearbete där du ser kundens behov och ger rådgivning i effektivisering av processer.  
  • Genomföra utbildningar, workshops och webinar för våra kunder. Från kontoret samt hos kund.  

 

För att trivas i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivisera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta förbättringsmöjligheter. 

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer såväl som att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du trivs med att ha en stor kontaktyta och i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Du arbetar kundorienterat och ansvarar självständigt för att upprätthålla överenskommen debiteringsgrad. 

 

Kvalifikationer: 

  • Civilekonom eller systemveterare med förståelse för ekonomiska resonemang 
  • Minst 5 års erfarenhet av konsultroll, gärna Visma.net 
  • Erfarenhet av implementering av WMS och logistiklösningar 
  • Kommunicerar fritt på både svenska och engelska i både tal och skrift. 

 

Vi erbjuder dig: 

Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjdare kunder därför vill vi att du ska ha balans i ditt liv. Våra arbetstider är flexibla och familjevänliga. Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen har goda möjligheter till inflytande och att få jobba med spännande projekt.

 

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Sista ansökningsdag 5 mars.

Ansök via Linkedin

Eller skicka in CV och personligt brev till oss här

Tags: Lediga tjänster

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.