Vill du att dina medarbetare ska jobba mer produktivt? Be dem stanna hemma

Posted by Zedcom | 2018-11-26 12:58

Idag kan du jobba effektivt i hemmets lugna vrå bara du har tillgång till rätt teknik. Mer än hälften av svenska företag har personal som jobbar hemifrån. Flow erbjuder verktygen som underlättar för dig och dina medarbetare att arbeta på distans.

 

Enligt statistik från SCB tillåter 51 procent (2014) av svenska företag anställda att jobba hemifrån. Arbetssättet bygger på förtroende och tillit och ökar enligt studier produktiviteten samtidigt som stressen minskar. Det sparar på miljön, ökar lojaliteten hos anställda och det blir lättare att hålla en bättre balans mellan jobb och fritid.

 

Mycket beror på it-lösningen

Men att kunna arbeta effektivt på distans beror på stor del hur arbetsgivarens it-lösning ser ut, annars kan de positiva effekterna utebli om tekniken bara krånglar.

Med Flow kan du koppla samtal, öppna stänga växeln, chatta med kollegor, oavsett var du befinner dig eller vilken plattform du jobbar ifrån.

 

Behåll kontakten med chatten

Chatten är perfekt för dig som befinner dig på distans och snabbt vill få kontakt med dina kollegor. Här är det enkelt att skicka korta meddelanden och få snabba svar tillbaka. Chatta från mobilappen, webbappen eller desktop.

 

Profilera dig

Med profiler kan du på ett relevant sätt tala om för dina kollegor var du befinner dig, t.ex. jobbar hemma, från en bar i Dublin, är på yoga, käkar lunch etc.

 

Flow Mobilapp för dig som är på språng

Du kan sköta de flesta ärenden via mobilappen från tåget, väntrummet eller frisörbesöket, smidigt va? Här kan du nästan sköta allt som vi nämnt i ovanstående punkter: chatta, profiler, manövrera växel & schema och mycket mer!

Givetvis är det inte alla branscher som kan tillämpa distansarbete. Men om möjligheten finns, så finns nu de digitala verktygen som gör det smidigt att jobba var du än befinner dig och leverera minst lika hög kvalité som på kontoret.

 

Läs mer om Telavox här.

Tags: Telefoni

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.