Zedcom expanderar - öppnar kontor i Göteborg

Posted by Sanna Hallert | 2021-05-27 08:31

Zedcom har haft en stark tillväxt under 2020/21 och har bland annat fått förtroendet av bolag såsom Aktiespararna och Semrén & Månsson Arkitektkontor att implementera nya affärssystem. Nu växlar Zedcom upp ytterligare och öppnar kontor i Göteborg för att möta den ökande efterfrågan.

Daniel Fredholm, delägare, kommenterar expansionen:

- Vi har haft en stark tillväxt under det gångna året och fått många nya spännande kunder. För att möta efterfrågan – och förbereda oss för en tid efter pandemin känns det helt rätt att öppna kontor i Göteborg.

Idag har Zedcom en stor andel kunder med huvudkontor i Göteborg och antalet fortsätter att öka i god takt. Semrén & Månsson arkitektkontor med huvudkontor i Göteborg, är den senaste kunden att välja att implementera nytt affärssystem med Zedcom som partner.

Målsättningen med den kommande expansionen är att stärka erbjudandet av moderna molnbaserade affärssystem, där Vismas flaggskepp, Visma.net ERP är huvudprodukten.

- Även om vi alla fått anpassa våra arbetssätt och nu arbetar digitalt på ett helt annat sätt, är vi övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta ökad närvaro i fler städer. På Zedcom är det samma konsulter som implementerar affärssystemen som sedan finns som support under förvaltning – och att vi nu kommer att finnas på fler platser ökar vår servicenivå ytterligare.

Det nya kontoret i Göteborg öppnar i september 2021 och Zedcom har rekryterat fyra nya konsulter samt nyckelpersoner för Göteborgsavdelningen.

 

Vill du bli en del av vårt team? Se lediga tjänster här

Skriven av Sanna Hallert