Zedcom kvalade in som Gasell 2018!

Posted by Zedcom | 2019-01-29 16:41

För tredje gången (!) blev vi utsedda av Dagens Industri som ett av de snabbast växande aktiebolagen i Sverige (0,5 procent av företagen i Sverige blir Gaseller).

Varje år utser Dagens Industri ett antal företag som byggt upp sunda, lönsamma och snabbt växande företag och utnämner dessa till Gasellföretag. Gasellföretagen bidrar med arbetstillfällen, står som goda förebilder för andra och inspirerar fler att våga genomföra sina affärsidéer.  Under 2018 var Zedcom ett av dessa. 

Vi är oerhört stolta och tacksamma för utmärkelsen såklart. Vi har arbetat väldigt hårt under många år för  att vara en organisation där varje investerad krona ger ett ordentligt mervärde. Att vi blir utsedda till Gasell för tredje gången indikerar att vi är på väg åt rätt håll och likaså är det ett kvitto på att vi hela tiden utvecklas. 

En av våra kärnverksamheter som gjort utmärkelsen möjlig är arbetet med affärssystem. Under 2018 utökade vi inte bara vårt team med fler affärssystemkonsulter, vi signade också upp med ett antal nya partners för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre helhet. Om du funderar på om det är dags för ditt företag att byta affärssystem kan vi ge dig några indikatorer här

Tags: Nyheter

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.