Automatisera ditt fakturaflöde

Lägg mindre tid på fakturahantering med hjälp av Centsoft

Spara tid, pengar och resurser när du digitaliserar hela flödet av leverantörsfakturor. Med Centsoft får du en färdig integration till ditt ekonomisystem.

Kontakta oss 

Unposed group of creative business people in an open concept office brainstorming their next project.

Förenkla fakturahanteringen snabbt och smidigt i Centsoft.

Med Centsoft Invoice kan ni hantera era leverantörsfakturor elektroniskt. All information på fakturorna tolkas och ni kan automatisera flera steg i er fakturaprocess.

 Hantera er bokning av fakturor helt automatiskt. Ni konterar och attesterar online i Centsoft och när allt är klart så exporteras fakturorna automatiskt till ekonomisystemet. Med avancerad maskintolkning av fakturor sparar ni mycket tid.

All information på fakturorna tolkas och ni kan automatisera flera steg i er fakturaprocess.

9489226481548336258-256

Maskintolkning

Med maskintolkning slipper du lägga in belopp, datum, fakturanummer manuellt. Dessutom tolkas referens och beroende på vilka regler du väljer att ställa in, hamnar fakturan direkt på antingen rätt attestant, projekt eller kostnadsställe. OCR-tolkning gör att ni kan söka på vilket ord som helst på fakturan i efterhand.
4291203551595156109-256

Attestanter aviseras automatiskt

Attestanter får mail när de har fakturor att attestera och på så vis minskar risken för försenade fakturor. Du kan även lägga till kommentarer på fakturan.

blur-businesswoman-close-up-407237

Så fungerar det:

Med Centsoft sköts bokningen av fakturorna helt automatiskt. Ni konterar och attesterar online i Centsoft och när allt är klart så exporteras fakturorna automatiskt till ekonomisystemet. Enklare blir det inte!
Centsoft kan enkelt integreras med Visma Admin eller Visma.net för ett sömlöst flöde.

Sökfunktionen i Centsoft är effektiv och dynamisk. Med funktionen ”Fritext i PDF” kan ni söka på alla ord på fakturorna oavsett var på fakturabilden orden befinner sig. Ni kan därmed söka på artikelnummer eller ordernummer, och få fram exakt de fakturor som matchar.

 

Förenkla attesten

Med automatiska attestflöden kommer rätt personer att ha åtkomst till fakturorna. Oavsett om alla fakturor attesteras av samma person eller om ni har de mest avancerade attestflöden så kan vi anpassa Centsoft till just er.

Smidigare avstämning

Inköpsordern/följesedeln matchas mot fakturan. Ni säkerställer att summor och antal överensstämmer med lagret och betalar på så sätt aldrig för mer än ni fått.


Förenkla kommunikationen

Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor direkt i Centsoft. Lägg till en anteckning till fakturan, skicka meddelanden till varandra internt eller maila direkt från systemet med fakturan som bilaga. Du kan skapa valfria ”flaggor” för att komma ihåg en uppgift kopplad till en faktura. Flaggade fakturor läggs i en mapp på din förstasida i Centsoft och du hittar enkelt fakturor som ska vidarefaktureras, spärras eller krediteras och så vidare.


Smidigt att komma igång!

Vi sätter upp en skräddarsydd utbildning för att konfigurera systemet efter just era behov. Vi hittar alla sätt vi kan automatisera ert arbetsflöde på. Med hjälp av manualer och Youtube-filmer kommer även övriga medarbetare snabbt igång.

Enkel integration till ditt ekonomisystem

Integreras med flertalet affärs- och ekonomisystem såsom Visma-systemen Visma Admin, Mamut och Visma.net.

Med Centsoft får du:

  Fritt antal användare
Fri support
Åtkomst från alla typer av enheter – Mac, PC, telefon eller surfplatta.

Snabbare arbetsflöde

Från att det att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet sparar ni tid. 

Automatisera

Automatisera både kontering och attestflöde, till exempel genom vår funktion för tolkning av referens/projektnummer

Smart fakturasök

Smidig sökfunktion gör att du slipper söka bland pärmar för att hitta dina fakturor. Du kan söka fram dina fakturor med tillhörande kommentarer


Kontakta oss om du vill veta mer

Nyheter från Zedcom

Zedcom blir en del av Exsitec

Zedcom har de senaste året expanderat till flera nya orter och genomfört en rekryteringsoffensiv av affärssystemskonsulter för att möta den ökande efterfrågan kring Zedcoms erbjudande. Nu förvärvar

Så arbetar vi på Zedcom

När det är dags att byta affärssystem är det inte bara valet av affärssystem som är viktigt, utan även rätt systemstödspartner. På Zedcom är vi stolta över att alla som valt oss som

Vilken prismodell är rätt för ditt företag?

Idag är mer än åtta av tio nystartade företag i Sverige tjänsteföretag. Nyetableringen är betydligt högre inom tjänstesektorn än inom industrin. Detta kan bland annat ha att göra med att det oftast