Webbinarier och evenmang

Anmäl dig till kommande webbinars och se reprise

Nyfiken på att veta mer om hur du kan optimera ditt arbete i Visma.net? Effektivisera din projektstyrning eller kanske veta mer om lageroptimering? Vi anordnar kontinuerligt webbinarier inom olika ämnen. Anmäl dig till kommande sändningar eller se repriser av utvalda webbinar här nedan. 

centsoft_laptop_01

Webbinar 22 oktober

Automatisera ditt fakturaflöde

Elektronisk fakturahantering hjälper er spara tid, pengar och resurser när ni digitaliserar hela flödet av leverantörsfakturor. 

Välkomna till vårt webinar tillsammans med Centsoft den 22 oktober klockan 09.00 där vi presenterar konkreta exempel på vad Centsofts fakturahantering kan göra för din verksamhet.

Anmäl dig här!

 

Ny webinar-serie

Två konkurrenter möts

För första gången möts två konkurrenter, Zedcom och Traventus, för att under en serie av live-webinarföra ärliga diskussioner om bland annat framtidens ekonomiavdelning, vanliga fallgropar och hur du undviker dem, tillsammans med inbjudna gäster.

Fredagar kl. 09.00 möts Mikael Björk, VD på Traventus, Daniel Fredholm vVD på Zedcom och inbjudna gäster.

Repris "Fallgropar att undvika vid affärssystemsbyte"

Repris "Beräkna ditt ROI"

Repris "Den moderna ekonomiavdelningen"

Skärmavbild 2021-05-21 kl- 12-56-46
Image of a businessman workplace with papers

Se reprisen:

Så optimerar du ditt arbete i Visma.net ERP

Visma.net ERP ger dig möjligheten att automatisera och regelstyra mängder av processer som varit manuella i äldre affärssystem - och det finns mängder av sätt att effektivisera ditt arbete i Visma.net.

Välkomna att delta på vårt webbinar där vi bjuder på konkreta användartips och best practise i Visma.net – och självklart svarar på frågor. 

Se reprisen

Se reprisen:

Så effektiviserar du ditt projektarbete

Visma.net Project Management ger dig full kontroll på ditt projektarbete från införsäljning till  leverans till fakturering och det finns mängder av sätt att effektivisera projekt.

Se vårt webbinar om Visma.net Project Management där vi bjuder på konkreta användartips och knep i miljön. 
Se reprisen

Group of young colleagues using laptop at office
designer hand working with  digital tablet and laptop and notebook stack and eye glass on wooden desk in office

Se reprisen:

Optimera ditt lager med säkerhetslager (41min)

Har du funderat på det där med säkerhetslager? Vad är det, varför behöver man det och vilken av alla beräkningsmetoder ska man välja?

I det här webinaret presenterar vi, på 30 minuter, grunderna i hur man beräknar ett säkerhetslager. Vi går bl.a igenom: Vad är ett säkerhetslager? Varför man behöver  säkerhetslager och sätt att bestämma säkerhetslagret samt  beräkningsmetoder och hur säkerhetslagret passar in i lager/inköpsstrategin

Se reprisen

Se reprisen: 

Därför är digitaliserade bolag mer lönsamma

Carola Lissel som är VD på Visma Software berättar varför digitalisering kan ge ökad lönsamhet och minskade kostnader genom automatisering av manuella processer. Tillsammans med Zedcoms Daniel Fredholm diskuteras på vilket sätt företag kan ta nästa steg i sin digitaliseringsresa och varför skillnaden i median-resultat per anställd är hela 253 000 i kronor.

Se reprisen

marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash
students group working on school  project  together on tablet computer  at modern university

Nyheter affärssystem

Senaste nytt från Zedcom

Zedcom blir en del av Exsitec

Zedcom har de senaste året expanderat till flera nya orter och genomfört en rekryteringsoffensiv av affärssystemskonsulter för att möta den ökande efterfrågan kring Zedcoms erbjudande. Nu förvärvar

Så arbetar vi på Zedcom

När det är dags att byta affärssystem är det inte bara valet av affärssystem som är viktigt, utan även rätt systemstödspartner. På Zedcom är vi stolta över att alla som valt oss som

Vilken prismodell är rätt för ditt företag?

Idag är mer än åtta av tio nystartade företag i Sverige tjänsteföretag. Nyetableringen är betydligt högre inom tjänstesektorn än inom industrin. Detta kan bland annat ha att göra med att det oftast