Webbinarier och evenmang

Anmäl dig till kommande webbinars och se reprise

Nyfiken på att veta mer om hur du kan optimera ditt arbete i Visma.net? Effektivisera din projektstyrning eller kanske veta mer om lageroptimering? Vi anordnar kontinuerligt webbinarier inom olika ämnen. Anmäl dig till kommande sändningar eller se repriser av utvalda webbinar här nedan. 

Image of a businessman workplace with papers

Kommande Webbinar 14 April: 

Så optimerar du ditt arbete i Visma.net ERP

Visma.net ERP ger dig möjligheten att automatisera och regelstyra mängder av processer som varit manuella i äldre affärssystem - och det finns mängder av sätt att effektivisera ditt arbete i Visma.net.

Välkomna att delta på vårt webbinar där vi bjuder på konkreta användartips och best practise i Visma.net – och självklart svarar på frågor. 

Anmäl dig till webbinariet

Se reprisen:

Så effektiviserar du ditt projektarbete

Visma.net Project Management ger dig full kontroll på ditt projektarbete från införsäljning till  leverans till fakturering och det finns mängder av sätt att effektivisera projekt.

Se vårt webbinar om Visma.net Project Management där vi bjuder på konkreta användartips och knep i miljön. 
Se reprisen

Group of young colleagues using laptop at office
designer hand working with  digital tablet and laptop and notebook stack and eye glass on wooden desk in office

Se reprisen:

Optimera ditt lager med säkerhetslager (41min)

Har du funderat på det där med säkerhetslager? Vad är det, varför behöver man det och vilken av alla beräkningsmetoder ska man välja?

I det här webinaret presenterar vi, på 30 minuter, grunderna i hur man beräknar ett säkerhetslager. Vi går bl.a igenom: Vad är ett säkerhetslager? Varför man behöver  säkerhetslager och sätt att bestämma säkerhetslagret samt  beräkningsmetoder och hur säkerhetslagret passar in i lager/inköpsstrategin

Se reprisen

Se reprisen: 

Därför är digitaliserade bolag mer lönsamma

Carola Lissel som är VD på Visma Software berättar varför digitalisering kan ge ökad lönsamhet och minskade kostnader genom automatisering av manuella processer. Tillsammans med Zedcoms Daniel Fredholm diskuteras på vilket sätt företag kan ta nästa steg i sin digitaliseringsresa och varför skillnaden i median-resultat per anställd är hela 253 000 i kronor.

Se reprisen

marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash
students group working on school  project  together on tablet computer  at modern university

Nyheter affärssystem

Senaste nytt från Zedcom

Från offert till fakturering - så optimerar du ditt arbete i Visma.net Project Management

På vårt välbesökta webinar nu i mars så visade Daniel Fredholm från Zedcom och Vismas Simon Euström, nyheter i Visma.net Project Management och gick igenom best practise i allt från offert till

Vi söker en Sales account manager!

Är du redo för att bli en nyckelspelare i ett snabbväxande bolag inom Saas? För vår fortsatta tillväxtresa söker vi en Sales account manager som vill vara med och öka framgången för Zedcom

Så kan inköparens vardag förenklas

En inköpare brottas ofta med en tillsynes enkel fråga som ”vad, när och hur mycket ska jag köpa in?” Men frågan är inte så enkel om målet är att ständigt ha ett optimerat och balanserat lager.  Detta