Webbinarier och evenmang

Anmäl dig till kommande webbinars och se reprise

Nyfiken på att veta mer om hur du kan optimera ditt arbete i Visma.net? Effektivisera din projektstyrning eller kanske veta mer om lageroptimering? Vi anordnar kontinuerligt webbinarier inom olika ämnen. Anmäl dig till kommande sändningar eller se repriser av utvalda webbinar här nedan. 

Ny webinar-serie

Två konkurrenter möts

För första gången möts två konkurrenter, Zedcom och Traventus, för att under en serie av live-webinarföra ärliga diskussioner om bland annat framtidens ekonomiavdelning, vanliga fallgropar och hur du undviker dem, tillsammans med inbjudna gäster.

Fredagar kl. 09.00 möts Mikael Björk, VD på Traventus, Daniel Fredholm vVD på Zedcom och inbjudna gäster.

Se reprisen av första avsnittet Anmäl dig till kommande webinar

 

Skärmavbild 2021-05-21 kl- 12-56-46
Image of a businessman workplace with papers

Se reprisen:

Så optimerar du ditt arbete i Visma.net ERP

Visma.net ERP ger dig möjligheten att automatisera och regelstyra mängder av processer som varit manuella i äldre affärssystem - och det finns mängder av sätt att effektivisera ditt arbete i Visma.net.

Välkomna att delta på vårt webbinar där vi bjuder på konkreta användartips och best practise i Visma.net – och självklart svarar på frågor. 

Se reprisen

Se reprisen:

Så effektiviserar du ditt projektarbete

Visma.net Project Management ger dig full kontroll på ditt projektarbete från införsäljning till  leverans till fakturering och det finns mängder av sätt att effektivisera projekt.

Se vårt webbinar om Visma.net Project Management där vi bjuder på konkreta användartips och knep i miljön. 
Se reprisen

Group of young colleagues using laptop at office
designer hand working with  digital tablet and laptop and notebook stack and eye glass on wooden desk in office

Se reprisen:

Optimera ditt lager med säkerhetslager (41min)

Har du funderat på det där med säkerhetslager? Vad är det, varför behöver man det och vilken av alla beräkningsmetoder ska man välja?

I det här webinaret presenterar vi, på 30 minuter, grunderna i hur man beräknar ett säkerhetslager. Vi går bl.a igenom: Vad är ett säkerhetslager? Varför man behöver  säkerhetslager och sätt att bestämma säkerhetslagret samt  beräkningsmetoder och hur säkerhetslagret passar in i lager/inköpsstrategin

Se reprisen

Se reprisen: 

Därför är digitaliserade bolag mer lönsamma

Carola Lissel som är VD på Visma Software berättar varför digitalisering kan ge ökad lönsamhet och minskade kostnader genom automatisering av manuella processer. Tillsammans med Zedcoms Daniel Fredholm diskuteras på vilket sätt företag kan ta nästa steg i sin digitaliseringsresa och varför skillnaden i median-resultat per anställd är hela 253 000 i kronor.

Se reprisen

marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash
students group working on school  project  together on tablet computer  at modern university

Nyheter affärssystem

Senaste nytt från Zedcom

Zedcom expanderar - öppnar kontor i Göteborg

Zedcom har haft en stark tillväxt under 2020/21 och har bland annat fått förtroendet av bolag såsom Aktiespararna och Semrén & Månsson Arkitektkontor att implementera nya affärssystem. Nu växlar

Webinar: Fokusera på vad du vill ha ut av systemet

I fredags, den 21 maj, var det premiär för vår nya webinar-serie "Två konkurrenter möts". Där Daniel Fredholm från Zedcom och Traventus vd, Mikael Björk diskuterade ämnet fallgropar vid systembyte

Automatisera din fakturainkorg i Visma.net

Under vårt webinar ”Så effektiviserar du ditt arbete du arbetet i Visma.net” visade vår konsult Linnéa Sjöstedt hur du genom att skapa regler för fakturainkorgen, kan automatisera bokföringen. Våra