Helhetsleverantör för IT-Lösningar

Våra outsourcingtjänster innebär att ni kan bibehålla kontrollen över företagets IT-strategi, samtidigt som era driftskostnader sjunker och risken för driftsstörningar minskar. 

Kontakta oss 

Allt för en problemfri arbetsplats

Vi tar ett helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

Zedcom ger dig all installation, licenser, service och support du behöver inom allt från data, telefoni, skrivare, datorer, internet och säkerhet, helt anpassat efter din verksamhet.

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på dina problem bara är ett samtal bort.


Datorer och skärmar
Skrivare
Serverdrift
Telefoni
vattenfall energi

 

100% Grön Serverdrift

För oss har miljöarbetet alltid varit en självklarhet. Sedan start drivs våra serverhallar helt på grön lokal energi från vatten- och vindkraft. Våra servicebilar drivs av el, allt för att göra så litet avtryck på miljön som möjligt.

Ta reda på mer>

 

"Det är alltid vårt fel"

Som kund hos oss behöver du bara ett telefonnummer ifall det skulle dyka upp något problem. Vi arbetar efter mottot "Det är alltid vårt fel" – detta för att det ska inte behöva ligga på dig att försöka hitta rätt leverantör för att få hjälp. Med Zedcom som it-partner kan du vara trygg med att vi tar ett helhetsansvar.

Läs mer >

Businessman using smartphone against website interface
Blue virtual technology background with lines and grids-1

 

Din lokala internetleverantör

 Idag är en stabil och snabb internetförbindelse affärskritisk för många företag. I rollen som extern IT-avdelning ingår ansvaret att se till att ditt företag har rätt internettjänst utifrån era behov. I samarbete med landets största nätägare kan vi leverera över hela Sverige - alltid med möjlighet till support dygnet runt alla dagar i veckan.

Ta reda på mer >

 

Färdiga arbetsstationer och skrivare

Slipp all tid med att hitta rätt datorer för er arbetsplats, göra långa beställningar, ordna med försäkringar och se till att mejl och programvaror är installerade på alla datorer. Vi erbjuder paketlösningar anpassade för just era behov och levererar era arbetsstationer med alla program och licenser färdiginstallerat vid leverans.

Ta reda på mer >

paket2 dyraste

Nyheter

Senaste nytt från Zedcom

Prisregn över Zedcom – vinner Årets Tillväxtpartner

Den 20 november belönades Zedcom med priset ”Årets tillväxtpartner” som delades ut under den årliga Visma Partner Summit. - Det känns fantastiskt att få det här priset, inte minst under ett så

Lageroptimering och WMS är inte bara för stora bolag

En av de mest vanliga problemen för bolag med lager- och logistikhantering är att fastna i manuella processer där nyckelkunskaper är begränsade till enskilda individer vilket gör företag väldigt

Fördelen med att ha banken i ditt affärssystem

En typisk tidstjuv är att hantera betalning av leverantörsfakturor och mottagande av kundinbetalningar som bygger på filer som skickas från banken. Du kopplar upp dig mot banken för att föra över