Gunnar Engstrand AB byter till visma.net

Skriven av Zedcom |

Gunnar Engstrand AB är ett familjeföretag grundat 1927. De arbetar huvudsakligen som grossister med produkter avsedda för torkning och absorption, med kunder inom såväl industri- och servicesektor som inom offentlig verksamhet. En majoritet av produkterna marknadsförs under det egna varumärket EasiTex®. (http://www.guneng.se)

Gunnar Engstrand AB arbetar enligt ledorden kvalitet och kontinuitet, med målet att erbjuda kunden ett sortiment som möter alla krav när det gäller ökad effektivitet, hygien, minimala fibersläpp och maximal absorption för att skapa bästa möjliga totalekonomi.

Byter till visma.net

Valet av nytt affärssystem hamnade på visma.net ett helt molnbaserat affärssystem. 

Fördelarna med visma.net är många. Främsta orsaken till att vi byter till visma.net är de stora möjligheterna med att kunna automatisera, förenkla och schemalägga transaktioner vilket sparar mycket tid och frigör resurser. 

Visma.net är ett webbaserat affärssystem från början byggt i molnet. Komplett med ekonomi, lager och logistik samt hantering av reseräkningar och utlägg. Den breda och djupa funktionaliteten gör att Visma.net passar medelstora till större företag med mer komplex redovisning.

Tags: Nyheter, visma.net

Skriven av Zedcom

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom IT, affärssystem och drift.