Mittnorrlands Djursjukvård AB fördjupar samarbetet med Zedcom

Skriven av Sanna Hallert |

Mittnorrlands Djursjukhus AB driver fem kliniker i Jämtland och Västernorrland och har sedan tidigare använt Zedcoms tjänster inom IT-drift och telefoni.  Nu väljer bolaget att fördjupa samarbetet då Zedcom väljs som partner för nytt affärssystem.

 Genom att implementera Visma.net och OneStop Reporting effektiviseras kostnadssidan väsentligt. Tack vare en hög grad automatisering i kombination med insiktsfulla rapporter med bara en knapptryckning , hoppas Sanna Hansson ekonomichef på Mittnorrlands Djursjukvård, att bland annat minska arbetstiden för repetitiv bokföring till fördel för mer affärsfrämjande arbete.

- Vi ser fram emot att automatisera återkommande uppgifter och frigöra tid för det som tar vår verksamhet framåt - optimering, analyser och prognoser till exempel, säger Sanna Hansson, ekonomichef på Mittnorrlands Djursjukvård.

Zedcom är specialiserade på skräddarsydda molnbaserade affärssystem. Genom behovsanalys och tidig identifiering av kritisk funktionalitet tar Zedcom fram unika lösningar för effektivisering.

- Vi är glada att Mittnorrlands Djursjukhus ger oss förtroendet att även utveckla deras nya affärssystemlösning. För oss är goda relationer med våra kunder av yttersta vikt och vi ser vårt nya partnerskap som ett kvitto på just detta, säger Daniel Fredholm, Zedcom.
- Vi har haft Zedcom som IT-leverantör i många år och har varit nöjda med service och support, säger Sanna Hansson.

Tags: Affärssystem, OneStop Reporting, visma.net, Molnbaserat, IT-partner

Skriven av Sanna Hallert