Lediga tjänster

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Vi listar alla lediga jobb här nedan. Hittar du inget där som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan. Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Affärssystemskonsult - Göteborg
konsult

 

Är du en person med stor affärsförståelse som vill driva projekt för att öka lönsamheten och effektiviteten hos svenska bolag? Har du erfarenhet av affärssystem i molnet och är redo för att ta nästa steg? Vill du arbeta med ett professionellt team som hjälper varandra att växa? Då är Zedcom rätt för dig.  

Zedcom fortsätter att expandera och öppnar till hösten kontor i Göteborg. Nu söker vi dig som har erfarenhet av affärssystem och vill vara en viktig del i vår kommande Göteborgssatsning!

Vi söker en affärsutvecklande konsult som har erfarenhet av Affärssystemet Visma.net. Du kommer att ha en rådgivande och senior roll inom organisationen och gentemot klienter inom ditt specialistområde. 

På Zedcom kommer du bland annat:  

  • Självständigt leda större implementationsprojekt av nytt affärssystem och löpande förbättringsarbete för våra kunder. 
  • Ansvara för parametersättning och migrering av data 
  • Driva och delta i förstudiearbete där du ser kundens behov och ger rådgivning i effektivisering av processer.  
  • Genomföra utbildningar, workshops och webinar för våra kunder. Från kontoret samt hos kund.  

För att trivas i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivisera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta förbättringsmöjligheter. 

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer såväl som att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du trivs med att ha en stor kontaktyta och i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Du arbetar kundorienterat och ansvarar självständigt för att upprätthålla överenskommen debiteringsgrad. 

Kvalifikationer: 

  • Civilekonom eller systemvetare med förståelse för ekonomiska resonemang 
  • Minst 1 års erfarenhet av konsultroll, gärna Visma.net 
  • Erfarenhet av implementering av andra system och försystem är meriterande
  • Kommunicerar fritt på både svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder dig: 

Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjdare kunder därför vill vi att du ska ha balans i ditt liv. Våra arbetstider är flexibla och familjevänliga. Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen har goda möjligheter till inflytande och att få jobba med spännande projekt.

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan (CV och personligt brev)  redan idag, urval sker löpande. Sista ansökningsdag 18 juni.

Sök tjänsten

 

 

Nyexaminerade civilekonomer, Trainee - Göteborg och Stockholm
trainee

 

Zedcom expanderar och söker nu flera nyexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemskonsult via vårt traineeprogram. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I vårt traineeprogram kommer du att få en gedigen utbildning i affärssystem, utveckling/integration och business intelligence. Under utbildningen kommer du även att få genomföra Vismas certifieringsprogram.

Målet är att du ska få en bra grund för att kravställa, driva implementering och utbilda bolag i sin övergång till moderna affärssystem.

Du kommer tidigt att vara delaktig i spännande kundprojekt, utöver mentorskap och utbildning kommer du att ingå i ett team med trainees och konsulter som alla har det gemensamma målet att växa tillsammans.

Du får ett spännande arbete med kompetenta och härliga kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Din bakgrund
Vi tror att du är en nyexaminerad civilekonom eller motsvarande. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult. För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Du som person
För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Sök tjänsten med placering i Stockholm eller Sök tjänsten med placering i Göteborg

Nyheter affärssystem

Senaste nytt från Zedcom

Zedcom expanderar - öppnar kontor i Göteborg

Zedcom har haft en stark tillväxt under 2020/21 och har bland annat fått förtroendet av bolag såsom Aktiespararna och Semrén & Månsson Arkitektkontor att implementera nya affärssystem. Nu växlar

Webinar: Fokusera på vad du vill ha ut av systemet

I fredags, den 21 maj, var det premiär för vår nya webinar-serie "Två konkurrenter möts". Där Daniel Fredholm från Zedcom och Traventus vd, Mikael Björk diskuterade ämnet fallgropar vid systembyte

Automatisera din fakturainkorg i Visma.net

Under vårt webinar ”Så effektiviserar du ditt arbete du arbetet i Visma.net” visade vår konsult Linnéa Sjöstedt hur du genom att skapa regler för fakturainkorgen, kan automatisera bokföringen. Våra