OneStop Reporting

Rapportering och budgetering för ditt företag

Kontakta oss 

OneStop Reporting

Sömnlöst integrerad med ditt affärssystem

rapportering

Rapportering

OneStop Reportings rapporteringslösning ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data. Med hjälp av olika stödfunktioner kan du utforska uppgifterna i detalj och enkelt dela rapporter med andra kollegor.

statistics.png

Budgetering

OneStop Reportings erbjuder en flexibel budgetprocess, anpassad efter din verksamhet, vilket förenklar och optimerar din budgetprocess. Den webbaserade budgetlösningen som OneStop Reporting tillhandahåller ger dig full frihet att utforma budgetmodellen utifrån dina behov och att registrera budgetdata i realtid på nätet.

analysis

Analys

Rapporteringsverktygen från OneStop Reporting ger ovärderlig insikt i ditt affärsområde genom skräddarsydda rapporter och budgetar. Målet är att denna insikt ska ge ett solitt beslutsunderlag, baserat på väldokumenterade fakta. Du får interaktiva dashboards på webben som tydligt presenterar nyckeltal och trender.

Sluta uppfinna hjulet varje månad. Med ett bra beslutsstöd som automatiskt tar fram rätt information kan du enkelt fatta rätt beslut.

Daniel

Daniel Fredholm, verksamhetskonsult på Zedcom

Funktionalitet

OneStop Report Designer

Bygg rapporter snabbt och effektivt med hjälp av Report Designer. Report Designer är en produkt som är helt integrerad med både ditt affärssystem och Microsoft Excel vilket gör den väldigt kraftfull och faktiskt unik. Samtliga rapporter du skapar formateras via Report Designer och du har tillgång till fördefinierade fält och komplett Excelfunktionalitet. Dra-och-släpp funktionen gör att du enkelt kan bygga avancerade rapporter och samtidigt som du skapar rapporten kan du även köra den för att se att resultatet blir som du har tänkt dig.


OneStop Portal

Få tillgång till hela ditt rapportbibliotek via webblösningen Onestop Portal. I Portalen har du möjlighet att markera dina favoritrapporter och skapa personliga dashboards för att få en snabb och enkel överblick över rapporterna som är viktiga just för dig.

OneStop Publisher

Publisher är ditt verktyg för att automatiskt producera och distribuera rapporter. Du ställer enkelt in vilken rapport du vill skapa, vem som ska få rapporten och hur den ska levereras. Det finns också möjlighet att skicka fördefinierade rapportpaket innehållande flera rapporter tillsammans med andra typer av dokument som till exempel Word, Powerpoint eller PDF.

 

Liverapportering visar aktuell ekonomisk status

Genom liverapportering har du alltid uppdaterade siffror och kan få rapporter baserade på parametrar som till exempel månad och år, avdelning och projekt. Du ser aktuell ekonomisk status kontra budget och får en tydlig och visuell prognos för året. Det går också att se bakomliggande transaktionsdetaljer. Givetvis finns även möjlighet att integrera sömlöst med Excel för att skräddarsy dina rapporter.