pexels-pixabay-40799

Kontorsskrivare med full service

Kontakta oss
xerox

Fullt ansvar - från leverans av skrivare till drift

En skrivare är sällan något man ägnar mycket tanke åt, förutom när det inte fungerar. Med oss som leverantör kan du vara säker på att vi tar ett helhetsansvar. Få en problemfri och effektiv verksamhet utan onödiga samtal till olika leverantörer. 

medal2.png
Full Service
paper-plane.png
Alla reservdelar
store.png
Alla toners

Skrivare anpassade för era behov

Vi erbjuder utvalda skrivare från Xerox, anpassade för det lilla till det stora kontoret. Alla skrivare kommer med standardfunktionerna: Kopiering, utskrift, skanning, e-post och inbyggd mobilanslutning. När du leasar en skrivare från oss kan du vara trygg med att vi ser till att din skrivare alltid fungerar som den ska. 

 

xerox c400

Xerox VersaLink C400-serien

Xerox C400-serien passar perfekt på det mindre kontoret. Snabb och smidig anslutning till både molnet och den mobila världen. Den perfekta assistenten för moderna arbetsplatser. All flexibilitet och mångsidighet du behöver för att arbeta bättre med branschledande säkerhet.
Mer om skrivaren

Pris från 471kr/mån*

* Inklusive All service, Alla reservdelar. All toner ingår oavsett toner täckningsgrad

xerox c8000

Xerox AltaLink C8000-serien

Idealisk för medelstora och stora arbetsplatser. En kontorsassistent som är 
kraftfull och skalbar för både enkla och mycket krävande kontorsuppgifter. Enkel att använda. Automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga original med singlepass-teknik. Spara tid genom att skanna till flera destinationer, inklusive USB-minnen, nätverk och SMB-delade platser, allt i ett enda moment.
Mer om C8000-serien

Pris från 1599kr/mån*

* Inklusive All service, Alla reservdelar. All toner ingår oavsett toner täckningsgrad

 

bg_11.jpeg

Hör av dig för en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Senaste Nyheter

Zedcom utsedd till partner när FCG investerar i molnbaserat affärssystem

FCG, som är Nordens ledande specialistleverantör av tjänster för styrning, risk och regelefterlevnad främst inriktade mot finanssektorn, investerar i molnbaserat affärssystem med Zedcom som partner.

Mittnorrlands Djursjukvård AB fördjupar samarbetet med Zedcom

Mittnorrlands Djursjukhus AB driver fem kliniker i Jämtland och Västernorrland och har sedan tidigare använt Zedcoms tjänster inom IT-drift och telefoni.  Nu väljer bolaget att fördjupa samarbetet då

Lakritsroten satsar på ett smart affärssystem i molnet

Lakritsroten är en spännande specialistbutik med 100 % lakrits. År 2007 etablerades den första butiken i Stockholm och mycket har hänt sedan dess. Nu står Lakritsroten inför en spännande framtid och

Sahu hos Vasa Vind

Sahu är projektledare för arbetet med Vasa Vinds IT-miljö   Vasa Vind har idag ett flertal vindkraftprojekt runt om i Sverige i varierande storlek, lokalisering och fas i utveckling. Totalt omfattar

bg_03.jpg

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vi erbjuder helhetslösningar inom affärssystem, IT och drift

Kontakta oss
Läs mer