Mamut One Enterprise

Vi är dina specialister!

Hos oss finns specialisterna som kan förenkla och effektivisera ditt arbete i Mamut. Vi har en lång erfarenhet av systemet och erbjuder både genomlysningar av nuvarande arbetssätt och utbildning. Vi hjälper dig också att uppdatera från Mamut till Visma.net. 

Kontakta oss 

Våra erbjudanden

Utnyttja alla funktioner i Mamut

Har du Mamut som affärssystem idag? Vi vet att det är lätt att fastna i gamla hjulspår och kan hjälpa dig att arbeta effektivare i systemet. Genom en kartläggning av ditt nuvarande arbetssätt och en behovsanalys kan vi tillsammans med dig ta fram nya rutiner som frigör tid för det som är viktigt. Nu kan du och dina medarbetare få möjlighet att utnyttja alla funktioner i Mamut, något som både stimulerar verksamheten och dig som jobbar med systemet!

Utbildning i Mamut

På förfrågan kan vi ordna skräddarsydda kurser för ditt företag eller organisation.  En företagsintern kurs ger dina medarbetare en grundlig utbildning i effektiv användning av Mamut  i ditt företag.

Uppgradering till Visma.net

Vår långa erfarenhet med Mamut gör oss till ett bra partner vid uppgradering till Visma.net. Vi hjälper dig att få ditt affärssystem uppgraderat och anpassat efter dina behov. 

Mamut screen
Background

Utbildning i Mamut eller uppgradering till ett annat system? 

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig att ta rätt beslut.

Därför ska du uppgradera från Mamut till Visma.net ERP

Med Visma.net ERP så tar vi steget mot ett självkörande affärssystem. Trenden visar på att fler rutiner och processer kommer att automatiseras, men redan nu kan vi med Visma.net ERP erbjuda en plattform som stödjer ett modernt arbetssätt. Nedan hittar du några av anledningarna till varför du bör uppdatera till nästa generations affärssystem. 

Molnbaserad lösning

Med Visma.net får du en molnbaserad lösning som gör det är enkelt att arbeta även när du är på resande fot eller arbetar hemifrån, oavsett tid på dygnet. Du har tillgång till systemet var du än befinner dig, oavsett vilken enhet du använder.

Automatisera mera

En av de främsta styrkorna med Visma.net är möjligheten att automatisera interna processer. Schemalägg fakturering, beställningar, periodiseringar och avskrivningar för att effektivisera och spara tid.

Fördjupad funktionalitet

Visma.net erbjuder en djupare funktionalitet avseende allt från ekonomi till order, lager och inköp. 

Högre flexibilitet

Stärk företagets konkurrenskraft och handlingsförmåga. Med affärssystemet i molnet kan du enkelt skala upp eller ner funktionalitet efter behov. Du väljer själv hur många användare och funktioner systemet ska ha och betalar bara för det du använder.

Periodiseringar

Visma.net låter dig periodisera både kostnader och intäkter. 

 

 

 

 

Läs mer om Visma.net

Samlingsfakturor

Förbättrad funktionalitet för att hantera samlingsfaktura från leverantörer.