Automatiserad Projekthantering

Visma.net Project Accounting

Visma.net Project Accounting är en länk mellan era pågående projekt och er ekonomiska administration, för optimal projekt- och kostnadskontroll. Skapa en stark länk mellan projekt och ekonomi. Välj Visma.net Project Accounting för att automatisera er projektredovisning.

Kontakta oss

Automatisera processer och öka lönsamheten

Alltid aktuell status på allt från nedlagd tid och inköpta tjänster till förbrukningsmaterial och lagerförda artiklar. Samlat på ETT ställe i affärssystemet. Följ i realtid via visuella dashboards per projekt eller för full överblick. Ständig tillgång till aktuell data och siffror för effektiv och exakt uppföljning

Visma.net Project Accounting är en del av Visma.net för automatiserad redovisningsmässig uppföljning och planering av projekt. Med modulen aktiv i ert affärssystem får ni full kontroll över kostnader och intäkter i era projekt - budgeteing, progress, slutförandegrad, periodisering, tidlager och projektavslut.

Lösningen är fullt integrerad med huvudbok, leverantörsreskontra, försäljningsorder, inköpsorder, kundfakturering och lagerhantering. Ni har alltid aktuell status på allt från nedlagd tid och inköpta tjänster till förbrukningsmaterial och lagerförda artiklar - uppdaterat i affärssystemet.

Via helintegrering mellan projektmodulen och huvudboken är detta länken som säkerställer synk mellan era projekt och er ekonomiska administration, för transparent samt god projekt- och kostnadskontroll.

projectaccounting_top (1)

 

Visma.net Project Accounting i korthet

● Molnbaserat (så klart)

● Fullt integrerat med alla delar i Visma.net ERP

● Allt sker i realtid

● Skräddarsydda rapporter

● Budgetuppföljning på uppgiftsnivå

● Registrera tid, utlägg och material

 

Skärmavbild 2021-01-22 kl. 14.45.07

Visma.net Project Accounting skräddarsys alltid för att optimera just er projektredovisning, exempelvis utifrån era KPI:er. Att analysera, anpassa och följa era projekt i detalj såsom ni önskar är sedan enkelt.

 

 

Vill du veta mer?

Vi presenterar gärna lite närmare vilka möjligheter vi erbjuder. Välj en tid som passar dig så ses vi digitalt.