Visma.net - Komplett affärssystem i molnet

Visma.net ERP är ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som helt automatiserar processer och hanterar komplex, repetitiv bokföring. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom effektivisering. 

Kontakta oss

Automatisera processer och öka lönsamheten

 

Visma.net är utformat för att matcha avancerade affärsprocesser. Du får oslagbara affärsinsikter och ekonomisk kontroll med en lösning anpassad efter dina behov. Oavsett om du är vd, controller eller ekonomichef så får du pålitlig realtidsinformation och kan fatta välgrundade beslut.

Helt molnbaserat affärssystem  hjälper dig att skapa affärer istället för att hålla reda på dem. Ditt behov av lokal mjuk- och hårdvara minskar. Det är enkelt att utöka funktioner och användare. Dessutom hanteras versionsuppdateringar, underhåll och servrar av oss. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik.

Vi är specialiserade på Visma.net och arbetar med dig att ta fram en skräddarsydd lösning för ditt bolags behov. 

settings-1

Automatiserade
processer

En av de främsta styrkorna med Visma.net är möjligheten att automatisera interna processer. Schemalägg fakturering, beställningar, periodiseringar och avskrivningar för att effektivisera och spara tid.

cloud-server-1

Tillgänglig
överallt

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem. Det innebär att det är enkelt att arbeta även när du är på resande fot eller arbetar hemifrån, oavsett tid på dygnet. Du har tillgång till systemet var du än befinner dig, oavsett vilken enhet du använder.

cloud (2)

Integrerade
affärslösningar

Visma.net är bland annat integrerat mot Visma Autoinvoice och Visma Approval vilket gör att du kan skicka, ta emot och attestera fakturor direkt i systemet. Visma.net är också integrerat mot din bank vilket underlättar avstämningar mot bankkonton.

Några av våra kunder:

Vilka behov har ditt bolag?

Visma består av ett flertal moduler som är skapade för att underlätta din vardag såsom attesteringstjänst, hantering av fakturor och banken direkt i ditt affärssystem för att nämna några. Eftersom du har tillgång till ditt i affärssystem via molnet, slipper du dyra uppdateringar och kommer dessutom åt din data var du än befinner dig.

 

visma.net-ecosystem
noun_Check Mark_1840162

Full kontroll med automatiserad redovisning

Visma.net Financials är en modul i affärssystemet Visma.net utformat för att matcha avancerade affärsprocesser. Du får oslagbara affärsinsikter och ekonomisk kontroll med en lösning anpassad efter dina behov. Oavsett om du är vd, controller eller ekonomichef så får du pålitlig realtidsinformation och kan fatta välgrundade beslut.

noun_Check Mark_1840162

Attest via webb och app

Visma Approval är en attesteringstjänst som är helintegrerad med Visma.net. Du godkänner dina leverantörsfakturor direkt i valfri webbläsare eller app i din smartphone och kommer åt tjänsten överallt där du har internetuppkoppling. Tjänsten meddelar automatiskt när det är en faktura som väntar på ditt godkännande.

noun_Check Mark_1840162

Automatiserad fakturahantering

Med Visma Autoinvoice så slipper du hantering av pappersfakturor. Du skickar och tar emot fakturorna direkt i ditt affärssystem. Det är dessutom gratis att ansluta sig till, du betalar endast för de tjänster du använder.

noun_Check Mark_1840162

Reseräkning och utlägg

Visma.net Expense är en molntjänst som förenklar hanteringen av traktamente, milersättning och utläggsregistrering. Den ger dig möjlighet att göra dina reseräkningar var som helst, när det passar dig bäst. Expense ger ett snabbt snabb och enkel sätt att registrera och säkerställer att du får rätt ersättning och att redovisningen blir korrekt.

noun_Check Mark_1840162

Beslutsstöd

Visma.net Insights är en tjänst som visualiserar data från Visma.net i form av dashboards och diagram för att ge dig full översikt över utvecklingen i företaget. Nyckeltalen hämtas från huvudboken och finns samlade på ett ställe för att ge dig insikt att fatta smarta beslut.

noun_Check Mark_1840162

Rapportering

Välj om du vill aktivera möjligheten att automatiskt skicka uppgifter för obligatorisk offentlig rapportering för moms till relevanta myndigheter. Alla rapporter som skickas följer rådande regelefterlevnad och lösningen uppdateras automatiskt med statliga format för moms.

Tilläggstjänster
graph

Logistik

Visma.net Logistics är en logistikmodul i Visma.net som förser dig med aktuella försäljningssiffror, lagerstatus, beställningar och leveransstatus med mera. Det är ett effektivt verktyg för alla typer av verksamheter och kan anpassas till just dina affärsprocesser för ett smidigt arbetsflöde. Du får full kontroll, bra optimeringsmöjligheter och kan tillhandahålla tillförlitlig information till dina kunder. Resultatet – nöjdare kunder och möjlighet till bättre marginaler.

Business Intelligence

Genom att addera utökat beslutsstöd i form av OneStop Reporting, till ert affärssystem får ni helt nya möjligheter till automatiskt uppdaterade nyckeltal som alla kan se, förstå och agera på.  Du får full kontroll över rapporteringsprocessen och kan enkelt skapa skräddarsydda rapportmallar. Du har även tillgång till att skapa koncernrapportering samt budgetering och prognoser på ett smidigt sätt.

bar-chart-1
real-state

Bankintegration

Visma.net AutoPay får du en säker betalnings- och attestprocess. Visma.net AutoPay integrerar Visma.net Financials med din bank och gör det möjligt för dig att hantera elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i ditt finansiella system. Via AutoPay skickar du leverantörsfakturor för betalning direkt till din bank och hämtar information om betalda leverantörsfakturor och kundinbetalningar direkt från din bank.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri demo

Vi kommer att få stor nytta av de automatiseringar som affärssystemet erbjuder. Vi kommer även att introducera möjligheten att jobba mobilt med attest, tidrapportering och utlägg för personalen i Sverige. Vi ser det som ett stort lyft i vår vardag. Att ha ett affärssystem i molnet förenklar – och gör arbetslivet enklare.

Helena Ekman, Hyper Island

Helena Ekman, CIO på Hyper Island

Ett affärssystem ska vara precis det som det låter som – ett system för hela er verksamhet. Visma.net är ett standardsystem med oändliga möjligheter och vårt jobb är att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att ni ska kunna arbeta så effektivt och lönsamt som möjligt.

Daniel Fredholm

Daniel Fredholm, verksamhetskonsult på Zedcom

 

 

Vill du veta mer?

Vi presenterar gärna lite närmare vilka möjligheter vi erbjuder. Välj en tid som passar dig så ses vi digitalt.