Visma.net

Ditt molnbaserade affärssystem

Visma.net ERP är ett integrerat och komplett affärssystem i molnet som helt automatiserar processer och hanterar komplex, repetitiv bokföring. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom effektivisering. 

Kontakta oss

Ett komplett affärssystem i molnet

Affärssystemet Visma.net är ett helt molnbaserat affärssystem som hjälper dig att skapa affärer istället för att hålla reda på dem. Ditt behov av lokal mjuk- och hårdvara minskar. Det är enkelt att utöka funktioner och användare. Dessutom hanteras versionsuppdateringar, underhåll och servrar av oss. Perfekt för större bolag som vill minska kostnader och öka resultaten genom att effektivisera tid, resurser och teknik.

Automatiserat

Automatiserade
processer

En av de främsta styrkorna med Visma.net är möjligheten att automatisera interna processer. Schemalägg fakturering, beställningar, periodiseringar och avskrivningar för att effektivisera och spara tid.

Molnbaserat

Affärssystem
i molnet

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem. Det innebär att det är enkelt att arbeta även när du är på resande fot eller arbetar hemifrån, oavsett tid på dygnet. Du har tillgång till systemet var du än befinner dig, oavsett vilken enhet du använder.

Integrerat

Integrerade
affärslösningar

Visma.net är bland annat integrerat mot Visma Autoinvoice och Visma Approval vilket gör att du kan skicka, ta emot och attestera fakturor direkt i systemet. Visma.net är också integrerat mot din bank vilket underlättar avstämningar mot bankkonton.

Visma.net Financials

Visma.net Financials är en modul i affärssystemet Visma.net utformat för att matcha avancerade affärsprocesser. Du får oslagbara affärsinsikter och ekonomisk kontroll med en lösning anpassad efter dina behov. Oavsett om du är vd, controller eller ekonomichef så får du pålitlig realtidsinformation och kan fatta välgrundade beslut.

Visma.net Approval

Visma Approval är en attesteringstjänst som är helintegrerad med Visma.net. Du godkänner dina leverantörsfakturor direkt i valfri webbläsare eller app i din smartphone och kommer åt tjänsten överallt där du har internetuppkoppling. Tjänsten meddelar automatiskt när det är en faktura som väntar på ditt godkännande.

Visma.net AutoInvoice

Med Visma Autoinvoice så slipper du hantering av pappersfakturor. Du skickar och tar emot fakturorna direkt i ditt affärssystem. Det är dessutom gratis att ansluta sig till, du betalar endast för de tjänster du använder.

visma logistics

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics är en logistikmodul i Visma.net som förser dig med aktuella försäljningssiffror, lagerstatus, beställningar och leveransstatus med mera. Det är ett effektivt verktyg för alla typer av verksamheter och kan anpassas till just dina affärsprocesser för ett smidigt arbetsflöde. Du får full kontroll, bra optimeringsmöjligheter och kan tillhandahålla tillförlitlig information till dina kunder. Resultatet – nöjdare kunder och möjlighet till bättre marginaler.

Visma.net Expense

Visma.net Expense är en molntjänst som förenklar hanteringen av traktamente, milersättning och utläggsregistrering. Den ger dig möjlighet att göra dina reseräkningar var som helst, när det passar dig bäst. Expense ger ett snabbt snabb och enkel sätt att registrera och säkerställer att du får rätt ersättning och att redovisningen blir korrekt.

visma expense
visma autopay

Visma.net Autopay

Visma.net AutoPay får du en säker betalnings- och attestprocess. Visma.net AutoPay integrerar Visma.net Financials med din bank och gör det möjligt för dig att hantera elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i ditt finansiella system. Via AutoPay skickar du leverantörsfakturor för betalning direkt till din bank och hämtar information om betalda leverantörsfakturor och kundinbetalningar direkt från din bank.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri demo

Vi kommer att få stor nytta av de automatiseringar som affärssystemet erbjuder. Vi kommer även att introducera möjligheten att jobba mobilt med attest, tidrapportering och utlägg för personalen i Sverige. Vi ser det som ett stort lyft i vår vardag. Att ha ett affärssystem i molnet förenklar – och gör arbetslivet enklare.

Helena Ekman, Hyper Island

Helena Ekman, CIO på Hyper Island

Ett affärssystem ska vara precis det som det låter som – ett system för hela er verksamhet. Visma.net är ett standardsystem med oändliga möjligheter och vårt jobb är att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att ni ska kunna arbeta så effektivt och lönsamt som möjligt.

Daniel Fredholm

Daniel Fredholm, verksamhetskonsult på Zedcom