Allt du behöver till kontoret

Vi erbjuder både fulla datorpaket och skrivare för olika små eller stora kontor. Kontakta oss angående vilka paket som passar dig och ditt kontor bäst.

Skrivare - fullt ansvar, från leverans av skrivare till drift 

En skrivare är sällan något man ägnar mycket tanke åt, förutom när det inte fungerar. Med oss som leverantör kan du vara säker på att vi tar ett helhetsansvar. Få en problemfri och effektiv verksamhet utan onödiga samtal till olika leverantörer.

Datorpaket - vi tar hand om allt 

Slipp all tid med att hitta rätt datorer för er arbetsplats, göra långa beställningar, ordna med försäkringar och se till att mejl och programvaror är installerade på alla datorer.  Vi erbjuder paketlösningar anpassade för just era behov och levererar era arbetsstationer direkt färdiga att arbeta i. 

2-3

 

Kontorsskrivare

Hos oss hittar du utvalda skrivare från Xerox, anpassade för det lilla till det stora kontoret. Alla skrivare kommer med standardfunktionerna: kopiering, utskrift, skanning, e-post och inbyggd mobilanslutning. När du leasar en skrivare från oss kan du vara trygg med att vi ser till att din skrivare alltid fungerar som den ska.

Vi erbjuder både små och stora skrivare, inklusive All service, Alla reservdelar och All toner. 

Light gray-White2

Datorpaket

Vi sätter samman färdiga datorpaket anpassade för er, med alla program och licenser färdiginstallerat vid leverans. Vare sig ni behöver en dator som är lätt och flexibel eller en kraftfull arbetsstation med hög prestanda i fokus.

 

Exempel på våra paket kan se ut som följande: 

  • Dator: HP Elite Dragonfly 
  • Skärm: Philips Brilliance
  • Docka: HP Thunderbolt
  • Tangentbord: Logitech MX900

Datorerna levereras färdiginstallerade och klara. 3-års garanti, extra allrisk inkluderad och drulleförsäkring. 

Namnlös design (21)
White-Light Gray
https://www.exsitec.se/hubfs/fredrik-engberg.webp

Fredrik Engberg

Säljare

Vad undrar du om dator och skrivare?