Om oss

Zedcom grundades 2005 i Östersund och har idag kontor även kontor i Stockholm.  Zedcom är en helhetsleverantör för  IT, serverdrift, telefoni. och bokföring. Sedan hösten 2021 är Zedcom en del av Exsitec AB.

 

Vi prioriterar miljön

Sedan vi grundades har hållbarhet varit en självklarhet. Energin vi förbrukar kommer från solpaneler, vindkraft och vattenkraft och att våra serverhallar ligger på Frösön i Jämtland är inte någon slump. Med 192 dagar om året då temperaturen går under nollstrecket och en årlig genomsnittstemperatur på 2,5 grader kan vi effektivt hålla perfekt klimat för våra servrar. På Zedcom arbetar vi aktivt med att minska vårt fossila avtryck därför är vi på god väg att ha en helt eldriven fordonsflotta.

IT-partner

Vi är en helhelsleverantör och hjälper till med allt från den faktiskt indragningen av fiber till leverans av tjänster så som brandvägg, övervakning och wifi. Dessutom erbjuder vi en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov i ert eget företagsmoln. Vi är din externa IT-avdelning som tar ansvar för alla delar så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

En leverantör, en support - hela vägen

Vi finns med hela vägen, från övergången, till implementeringen, till utbildning till support och förvaltning. På det  sättet kan du känna dig trygg med var du ska vända dig vid frågor eller stöd.

 

IT och Serverdrift

mattias rund
Mattias Mattsson
VD
marcus boll
Marcus Evertsson
IT-Tekniker
Jörgen perssson
Jörgen Persson
Kundrelationer/Marknad
fredrik engberg
Fredrik Engberg
Säljare
freddy persson
Freddy Persson
IT-Tekniker
bjorn
Björn Deutschmann
IT-Tekniker
erik sandstrom
Erik Sandström
IT-Tekniker
sahu ruck
Sahu Ruck
Projektledare IT
bernta rindberg
Bernt-Ola Rindberg
IT-Tekniker
tova svedstdt
Tova Svedstedt
Helpdesksamordnare
tomas hayes
Tomas Hayes
IT-Tekniker
bg_03.jpg

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vi erbjuder helhetslösningar inom affärssystem, IT och drift

Kontakta oss
Läs mer