Om oss

Zedcom grundades 2005 i Östersund och har idag även kontor i Stockholm. Zedcom är en helhetsleverantör för IT, serverdrift, telefoni. och bokföring. Sedan hösten 2021 är Zedcom en del av Exsitec AB.

Vi prioriterar miljön

Sedan vi grundades har hållbarhet varit en självklarhet. Energin vi förbrukar kommer från solpaneler, vindkraft och vattenkraft och att våra serverhallar ligger på Frösön i Jämtland är inte någon slump. Med 192 dagar om året då temperaturen går under nollstrecket och en årlig genomsnittstemperatur på 2,5 grader kan vi effektivt hålla perfekt klimat för våra servrar. På Zedcom arbetar vi aktivt med att minska vårt fossila avtryck därför är vi på god väg att ha en helt eldriven fordonsflotta.

IT-partner

Vi är en helhelsleverantör och hjälper till med allt från den faktiskt indragningen av fiber till leverans av tjänster så som brandvägg, övervakning och wifi. Dessutom erbjuder vi en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov i ert eget företagsmoln. Vi är din externa IT-avdelning som tar ansvar för alla delar så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

En leverantör, en support - hela vägen

Vi finns med hela vägen, från övergången, till implementeringen, till utbildning till support och förvaltning. På det sättet kan du känna dig trygg med var du ska vända dig vid frågor eller stöd.

 

mattias rund

Mattias Mattsson
VD

 

marcus boll

Marcus Evertsson
IT-Tekniker

jörgen ny zedcom

Jörgen Persson
Kundrelationer/Marknad

 

fredrik-engberg

Fredrik Engberg
Säljare

freddy

Freddy Persson
IT-Tekniker

bjorn

Björn Deutschmann
IT-Tekniker

erik sandstrom

Erik Sandström
IT-Tekniker

sahu f-1

Sahu Ruck
Projektledare IT

bernta

Bernt-Ola Rindberg
IT-Tekniker
tova
 
Tova Svedstedt
Helpdesksamordnare

tomas

Tomas Hayes
IT-Tekniker
Gray-White
https://www.exsitec.se/hubfs/fredrik-engberg.webp

Fredrik Engberg

Säljare

Kontakta mig