Komplett, säker och miljövänlig serverdrift

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov i ert eget företagsmoln. Tjänsten är skalbar och går lätt att skala upp eller ner genom att öka eller minska antalet användare i takt med hur företagets behov ser ut. Ni har tillgänglighet dygnet runt – året runt via vår helpdesk.

Vill du veta mer? Prata med vår expert om IT-drift. 

Vi tar hand om din serverdrift

Att ansvara för våra kunders serverdrift är något vi tar på stort allvar. Vi erbjuder privata moln för företag med servrar som är redundanta, det vill säga det finns flera servrar som delar på samma arbetsuppgifter samt placerade i två olika datahallar. Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

Resultatet är en modern och kostnadseffektiv arbetsmiljö där ni slipper oförutsedda kostnader och får en fast kostnad varje månad.

Givetvis med möjlighet att skala upp eller ned antalet användare i takt med att behoven i verksamheten ändras.

Namnlös (1500 × 1500 px)

 

Screenshot 2022-09-12 at 14.27.51

Hållbart och miljövänligt

För oss har hållbarhet alltid varit en självklarhet. Våra serverhallar är placerade i Jämtland där svala somrar och kalla vintrar bidrar till att hålla hallarna i optimal temperatur. All energi vi använder kommer från solenergi och vattenkraft, det gör att vår serverdrift är helt och hållet grön.

Vi ser till att ta fram lösningen som passar er och har dygnet runt-support. Vill du veta mer om våra IT-tjänster, kontakta oss idag.

https://www.exsitec.se/hubfs/sahu%20f.webp

Sahu Ruck

Projektledare

Vad undrar du om IT-drift?